Cyber Hair & Vital Hair
Haartoevoeging
Wanneer Maatwerk?

Wanneer er in de reguliere collectie geen modellen voorkomen die aansluiten op uw wens bestaat er de mogelijkheid tot het vervaardigen van een maatwerk.
In samenwerking tussen de haarwerkdrager en de specialist worden de wensen verwoord op papier

De volgende opties zijn mogelijk:

Wat zijn uw wensen en zijn deze realiseerbaar?

- Er zijn verschillende haarsoorten mogelijk: van diverse echt haar soorten tot Cyber of Vital haar, ieder met zijn eigen kenmerken die aansluiten op uw idealen.
- Haarlengte, haardikte, de kleuren op staal of aan de hand van een kleurring. De mogelijkheden zijn ongekend.
- Het opnemen van de maten en het maken van de mal die de juiste hoofdmaten weergeeft zorgen uiteindelijk voor de perfecte pasvorm.

Maatwerk heeft uiteraard een langere levertijd aangezien het maatwerk speciaal gemaakt zal worden. Het begint met het maken van de basis waarop later het haar zal worden geknoopt. Met de verfijnde technieken van tegenwoordig is het mogelijk om een (nagenoeg) onzichtbaar haarwerk te maken. De haarwerken kunnen vaak permanent gedragen worden, of af en toe afgezet worden. U kunt kiezen uit een ultra dunne basis (binnenkant) of een haarwerk met een wat langere levensduur.

De gepatenteerde haarwerkproducten van ons bedrijf zijn Cyber en Vital hair. Deze unieke producten hebben zowel de voordelen van echt haar als die van synthetisch haar. Het haar is bijvoorbeeld hygroscopisch (vocht opnemend) en daardoor kunt u het haar (tijdelijk) om vormen. Tevens is het haarwerk kleur- en krulvast en heeft het haarwerk een natuurlijke uitstraling.

Wat is het verschil tussen deze haarsoorten?

Cyberhair is het product met een natuurlijke uitstraling en gemakkelijk in onderhoud. Deze zogenaamde 'was hand go' producten zijn perfect voor diegene die minder goed is in het onderhouden van zijn/haar eigen haar of daar absoluut geen tijd voor heeft. De bepaalde krul en kleur blijven in het haarwerk aanwezig. Uiteraard is regelmatig bezoek aan de haarwerksalon een vereiste voor een lange levensduur.

Vital hair is een product met dezelfde bovenstaande eigenschappen maar heeft als grootste onderscheid dat de krul beïnvloedbaar is. Voor degene die van afwisseling houdt en niet het hele jaar dezelfde 'look' wil houden is Vital hair de ultieme oplossing. Het haar kan aangepast worden op uw huidige wensen. Zo kunnen de 'krullen' tijdelijk glad geföhnt worden of juist extra gekruld worden. Het kapsel blijft zelfs na een (voorzichtige) wasbeurt behouden totdat het in de originele staat terug wordt gebracht met stoom. Bedenk wel dat deze vezel ook onderhoud vergt om het haar soepel te houden. Door het gebruik van de juiste onderhoudsproducten, regelmatig bezoek aan de 'kapper' en de kennis van de beperkingen van synthetisch vezels, is een lang plezier van uw haarwerk gegarandeerd.


Laat u altijd goed voorlichten alvorens u een (maat)haarwerk aanschaft.
Creative WebVision © 2023