Lookhatme
Mutsjes
Hairconsulting Isabo - download
DOWNLOAD HIER OP DE PIJL DE VOLLEDIGE COLLECTIE IN PDF
De LookHatMe-collectie richt zich tot vrouwen die op een elegante en stijlvolle manier het hoofd wensen te bedekken. De collectie omvat een brede waaier van hoofdaccessoires; hoeden, petten, bandana's, baretten, sjaals, tulbanden, geknoopte hoofddoekken, haarbanden, ... Sommige modellen zijn kant-en-klaar om op het hoofd te zetten, andere modellen laten toe om uw eigen stijl te creëren.

De hoofddeksels van LookHatMe vetrekken van het principe van een 'band' of 'muts' waaraan een sjaal, stof, zijden doek, ... aan is vastgehecht. De band of muts is het enige deel dat in contact komt met de hoofdhuid. De stof van deze muts/haarband is dan ook onderworpen aan strenge voorwaarden. De kwaliteitsvolle weefsels, Advansa Thermo Cool en Comfort Katoen garanderen dit fundamenteel belangrijke draagcomfort. Beide stoffen hebben het Oeko-tex label.

Dankzij hun speciale vezelstructuur drogen deze stoffen sneller dan gewone stoffen. Het hoofd (samen met de voeten en handen) zijn de lichaamsdelen die het meest transpireren. Dit zweten is een van de mechanismen die het lichaam inschakelt om de temperatuur te reguleren. Het is dan ook belangrijk dat deze functie niet wordt belemmerd.

Het Comfort Katoen heeft het zachte en behaaglijke van katoen en daarbovenop de eigenschap dat het nooit klam aanvoelt. Dit komt door een speciale weeftechniek waarbij er een vezel van polyamide aan wordt toegevoegd. Deze hoogstaande polyamidevezel zorgt dat het vocht zich verspreidt over een groter oppervlak van de stof en zo sneller verdampt.

ADVANSA Thermo Cool Is een technologisch weefsel met een dubbele werking. Door zijn unieke weefselsamenstelling zorgt het voor een snelle verdamping van het vocht. De vezels zijn zo ontworpen dat het vocht zich onmiddellijk verspreidt over een groter oppervlak waardoor het verdampingsproces wordt versnelt. Daarnaast zorgt deze unieke vezelcombinatie voor een lichtgewicht materiaal met thermo-buffering.

Bezoek de website : www.lookhatme.be
Wilt u graag een mutsje(s) bestellen ? Gelieve het modelnr door te mailen aub .
Webshop is in opmaak . U kan nu al bestellen via overschrijving of ter plekke .
Deze worden u dan opgestuurd per Post of Kiala.

PRIJSLIJST
Alissa 69
Fusion 52
Demi-Fusion 52
Helene Fantasie 45
Helene 52
Helene reverse 58
Iris 45
Noa 45
Kylie 49
Lee 24
Lee reverse 32
Mano 50
New-Delhi 56
Penne 27
Perle 57
Tania 51
Maya 55
WINTER
Zo 50
Gayla 60
  • Hairconsulting Isabo - Fusion 1009 Lookhatme - 1
  • Hairconsulting Isabo - Demi Fusion 118 - 2
  • Hairconsulting Isabo - H 99 - 3
  • Hairconsulting Isabo - Mano 822 - 4
  • Hairconsulting Isabo - Maya 1160 - 5
  • Hairconsulting Isabo - Maya 1134 - 6
Creative WebVision © 2023