Mediceuticals
Producten
Hairconsulting Isabo - download
Hairconsulting Isabo - Mediceuticals - 1
Hairconsulting Isabo - Mediceuticals - 2
Hairconsulting Isabo - Mediceuticals - 3
DOWNLOAD hier rode pijl de Mediceuticals folder

Unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen.
WIST U DAT?
-Een op de vier mannen, vrouwen en kinderen momenteel last hebben van veel voorkomende hoofdhuidproblemen.
-Meer dan 90% van alle mensen ooit te maken krijgt met hoofdhuidproblemen: roos, psoriasis, seborrheic dermatitis, eczeem of een droge hoofdhuid.
-Het optreden van vervelende hoofdhuid aandoeningen steeds vaker voorkomt, vooral een vette hoofdhuid.
-Een ongezonde hoofdhuid mede oorzaak is van haaruitval.
-De meest verkochte shampoo in de wereld een medicinale anti-roos behandeling is.

Verzorgingproducten

Om uw hoofdhuid en/of uw haar zo goed mogelijk te verzorgen bieden wij u een advies op maat.

Hiervoor werken wij met mediceuticals.

Dit is een bedrijf dat systemen levert ter ondersteuning bij chemotherapie, hormonale kwesties, psoriasis, alopecia, exceem en andere hoofdhuid problematiek.

Mediceuticals levert haarverlies vertragende producten en helpt u daarmee in een periode van haarverlies. Tenslotte is het belangrijk dat uw haar weer zo gezond en sterk mogelijk terugkomt.

Haaruitval door chemotherapie

Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om reeds te starten met Mediceuticals voor de chemo-behandeling. U kunt de producten ook gebruiken na de chemo-behandeling om het haar en de hoofdhuid in optimale conditie te houden. Neem altijd contact op met een Mediceuticals specialist / haarwerker voor persoonlijk advies en begeleiding.
Mediceuticals helpt om de haarvervanging (pruik) optimaal te verdragen alsook uw haarwortel zo min mogelijk te beschadigen naar herstel toe, om de hergroei na de chemo te bevorderen .
Creative WebVision © 2023